Theater

Theater

Een seizoensabonnement bestaat uit minimaal 4 voorstellingen.
De FSI-reductieregeling geeft een reductie van 30% met een maximum van € 45,- per persoon en geldt voor de hieronder vermelde theaters.

Parkstad Limburg Theaters
Een toonaangevend theater in Limburg en ook daarbuiten! Met twee prachtige theaters in Kerkrade en Heerlen bieden zij u de beste theatervoorstellingen. Met een gevarieerd en pakkend programma, bestaande uit regionaal talent en internationale top acts, willen zij iedereen uitnodigen om het theater te beleven. Voor Parkstad Limburg Theaters kunt u gebruik maken van de pv-code: FSI. Daarnaast moet u wel nog het reductieformulier insturen ter verificatie. Wanneer u in de voorverkoop (voor 1 juli) minimaal 3 verschillende voorstellingen boekt, krijgt u automatisch de mogelijkheid om voor slechts € 9,00 avonturenvoorstellingen te boeken (max 2 personen). Een avontuurtje is een minder bekende voorstelling die zeer de moeite waard is en juist meer bekendheid verdient.

Stadsschouwburg Sittard-Geleen
Al meer dan 50 jaar de ontmoetingsplaats van cultuur en publiek van de Westelijke Mijnstreek!
Waar sterren schitteren, waar toeschouwers genieten, zich verwonderen, zich laten ontroeren met toneel, muziek, dans en andere podiumkunsten.

Theater aan ’t Vrijthof
Het ideale idee voor als u zin heeft in een gezellig avondje uit! Bij Theater aan ’t Vrijthof kunt u terecht voor (inter)nationaal toneel, opera, muziektheater, cabaret, dans, musical en veel meer! Naast drie prachtige zalen beschikt Theater aan het Vrijthof ook over drie prachtige foyers. Kortom veel mogelijkheden voor een gezellige avond.

TheaterHotel De Oranjerie Roermond
Voor zowel de zakelijke reiziger als voor de recreatieve gast is Theater Hotel de Oranjerie het favoriete adres in Roermond. In het theater zijn jaarlijks 80 verschillende producties te zien, waaronder dans, cabaret, toneel en muziek. Tijdens de koude winterdagen, de dagen na kerst, wordt de theaterzaal omgetoverd tot een circus en zullen er diverse artiesten hun circusacts vertonen.

Munttheater Weert
In het Munttheater vindt de echte theaterliefhebber wat hij zoekt, geniet van een mooi toneelstuk, een leuke musical, grappige cabaretvoorstelling of indrukwekkende opera. Het Munttheater heeft een intieme zaal met maximaal 450 stoelen. Op welke plek u in de zaal ook zit, u heeft altijd goed zicht op het podium.

Openluchttheater Valkenburg
Beleef een onvergetelijke voorstelling in het oudste en mooiste openluchttheater van Nederland. Bijna 100 jaar oud en nog altijd springlevend! Zo’n veertig voorstellingen vinden plaats op het magische podium buiten of in het intieme (half open) grottheater. De voorstellingen gaan altijd door, bij slecht weer in een geschikte binnen locatie.
Via FSI ontvangt u maar liefst 25% korting op de reguliere prijzen.

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u hier aan op onze nieuwsbrief