Evenementen en voorstellingen

Musica Sacra – Kunstenfestival Maastricht met prelude in Sittard-Geleen – 22 – 26 september 2021

De editie 2021 van Musica Sacra staat in het teken van Moeder Aarde.
Centraal in dit thema staan de fascinerende rijkdom van de aarde, de wonderbaarlijke aanwezigheid van leven en de schoonheid ervan, de grootsheid van de natuur die de mens overstijgt en niet in de laatste plaats de huiveringwekkende en straffende kracht van diezelfde natuur, die lijkt terug te slaan nu de mens hard bezig is om zijn oermoeder om zeep te helpen

Lees meer

Alzheimer – Zondag 5 september – OLT Valkenburg – 15.00 uur

Een hoopvol oratorium over de impact van dementie
In een bijzondere muziektheaterproductie ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van het Alzheimer Centrum Limburg (ACL) belichten enkele grote Limburgse stemmen in een mix van muzikale stijlen – van aria tot popsong – de gevolgen van dementie. De beproevingen, het verdriet en de frustratie, maar ook de hoop. Want dankzij het vele onderzoek is een beter leven mét dementie mogelijk.

Lees meer

Cultura Nova 2021 – 27 augustus t/m 5 september
Van vrijdag 27 augustus t/m zondag 5 september vindt dit jaar weer Cultura Nova Zomerfestival Heerlen plaats. Tien dagen lang kan jong en oud zich in Heerlen en omstreken onderdompelen in beeldend theater, circus, dans, muziek, performances, workshops en lezingen.

Lees meer

Passiespelen 2021: ‘Hem Achterna’ – 3 juli t/m 5 september 2021
Een unieke theaterbelevenis in de openlucht bij Openluchttheater de Doolhof Tegelen. ‘Hem achterna’ vertelt het verhaal van toen en nu, van strijd en corruptie in het oude en het nieuwe Jeruzalem, van onderdrukking, wanhoop en verdriet. Maar ook van liefde en vriendschap, van vurige hoop en een oprecht geloof in een betere wereld.”

Lees meer

Kunstdagen Wittem 2021
Concerten, lezingen, een tentoonstelling en educatieve activiteiten vormen de basis van dit jaarlijkse festival. Het brengt mensen letterlijk en figuurlijk dicht bij kunst en cultuur, al 34 jaar lang.

Lees meer

Absolutely Floyd

Deze voorstelling wordt verplaatst naar 9 april 2022! Tickets blijven geldig!

Lees meer

Museumnacht

De Museumnacht is verplaatst naar vrijdag 8 april 2022!

NIEUWE NOR
De NIEUWE NOR presenteert de nieuwste bands en heetste dance-acts van het moment in haar industrieel aandoende clubzaal,
maar ook bijzondere niches en acts van toen. In haar eigen zaal en op de plekken waar dat concert het beste past.

Lees meer

Concerten Philharmonie ZuidNederland

Speciaal voor u geselecteerd
Als symfonieorkest is philharmonie zuidnederland een kunstinstelling die spreekt door muziek. Deze muziek heeft de magische kracht musici en publiek in contact te brengen met diepe gevoelens en grootse gedachten. Dat is muziek om te koesteren en tot leven te wekken en zo creëert philharmonie zuidnederland de mooiste belevingen. Want muziek kan ons in ons diepste wezen raken en verbinden met elkaar. Die verbindende kracht van muziek is terug te vinden in alle activiteiten.

Speciaal voor u geselecteerd, een bijzondere concertenreeks met kortingen uiteenlopend van 20 tot 50 %.

Lees meer

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u hier aan op onze nieuwsbrief

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce et ultrices ligula, in egestas odio. Sed euismod ipsum arcu, sit amet congue.
Jan Koks, Directeur Stichting FSI