Pop on Top 2022

Pop on Top 2022

27 & 28 mei – Valkenburg 
Sfeer

Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten met een gezellig én goed festival. En dat is behoorlijk goed gelukt! Volgend jaar vieren zij namelijk hun 10 jarig jubileum!

Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenaan de beroemde Cauberg, speelt een belangrijke rol in de beleving van het festival. De groene omgeving, het prachtig uitzicht, vrolijke mensen en elk jaar weer een heerlijk lentezonnetje. Bij Pop on Top kan de sfeer gewoon niet stuk. En dat al 10 jaar!

Voor ieder wat wils

Het festival verwelkomt elk jaar bezoekers vanuit Valkenburg en de omliggende regio. Een lokaal festival met regionale allure, landelijke top acts en bourgondische gezelligheid. De verschillende topartiesten garanderen een evenement van formaat. Beats, meezingers en live-entertainment: Pop on Top heeft het allemaal. Op de Mainstage zorgen bekende namen de hele dag voor lentekriebels en een hoog feel-good gehalte.

De Feesttent wordt gevuld met knallende feestacts die met name jongeren als muziek in de oren zullen klinken. Bij Café Nol beleef je de intieme, maar onwijs gezellige sfeer alsof je je in hartje Amsterdam bevindt! Lokaal talent geeft je een inkijk in hun muzikaliteit en creativiteit op onze vernieuwde Talent Stage.

Tickets

Tickets kunnen tot 1 mei met € 10,- korting besteld worden via www.popontop.nl/tickets.

Actiecode Weekendtickets: PV_FSI_Weekend_2022
Actiecode Dagtickets: PV_FSI_Dag_2022

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u hier aan op onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u hier aan op onze nieuwsbrief