Museumplein Limburg

Museumplein Limburg

Columbus – Cube – Continium

Columbus

Een “buitenaardse” beleving, wereldwijd uniek, die je moet erváren! Columbus earth center neemt je mee op spectaculaire reizen naar onontdekte oorden en bied je een onvergetelijke filmervaring. Bekijk de wereld als nooit tevoren! Reis mee met Columbus, kijk omlaag naar de aarde en je blik op de wereld zal nooit meer hetzelfde zijn…
Ontdek de wereld met de ongeëvenaarde beelden van National Geographic in Europa’s eerste National Geographic Theater, onderdeel van Columbus. National Geographic inspireert mensen al honderden jaren zich te bekommeren om onze aarde. De (3D-)films van National Geographic tonen de wereld en de wezens die haar bevolken in al hun veelzijdigheid; van de kleinste microben tot de meest high tech robots.
Kijk op www.columbusearthcenter.nl voor het actuele aanbod.

Cube
Cube design museum is het eerste museum van Nederland volledig gewijd aan design. Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld. Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design.
Kijk op www.cubedesignmuseum.nl voor het actuele aanbod.

Continium

Continium discovery center is een interactief doe- en ontdekmuseum waar je handen en ogen tekort komt voor alle leuke doestations,
waarmee je zelf uitvindt hoe de wereld werkt.
Naast de vaste tentoonstellingen, waarin je van alles leert over wetenschap en techniek, is er regelmatig een nieuwe wisselexpo.
In de speciaal ingerichte Science Labs maak je zelf een stoere technische gadget die je mee naar huis mag nemen.
Kijk op www.continium.nl voor het actuele aanbod.

50% Ticketkorting!
De korting geldt voor maximaal 5 tickets voor gezinnen en maximaal 2 tickets voor gepensioneerden.
De actie geldt niet in combinatie met andere acties.

Reductie aanvragen

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u hier aan op onze nieuwsbrief