Musea

Bekijk hieronder de musea en overige voorstellingen, waar FSI reductie op geeft.
Neem contact op voor meer informatie over de specifieke kortingen.

Museum Land van Valkenburg
Dit museum presenteert kunst en geschiedenis van Valkenburg en de regio op een eigen unieke wijze. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.
• Houders van de FSI pas en leden van de doelgroep van de Stichting FSI ontvangen 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Museum aan het Vrijthof
Maak op een inspirerende wijze kennis met de culturele identiteit van Maastricht.

Thermenmuseum Heerlen
2000 jaar geleden stond in Heerlen (Coriovallum) een enorm Romeins badhuis. De indrukwekkende restanten van dit badhuis zijn in het Thermenmuseum te zien!

Continium Discovery Center Kerkrade
Vanwege de bouw van Cube en Columbus op het Museumplein is het Continium dit schooljaar alleen te bezoeken door onderwijsgroepen.
Wil je individueel of met je familie een Continium-belevenis? Bezoek dan (één van) de Continium Discovery Experiences op verschillende locaties in Sittard en Aken.
Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website.

Science Center Nemo
Een plek om spelenderwijs bezig te zijn met wetenschap en technologie.

Streekmuseum Stevensweert / Ohé en Laak
Ontdek de geschiedenis van Stevensweert en Ohé en Laak, gelegen op een eiland in de Maas.
• GRATIS toegankelijk voor houders van de FSI pas en leden van de doelgroep van de Stichting FSI.

Blegny-Mine
Gelegen tussen Luik en Maastricht, Blegny-Mijn is één van de vier authentieke koolmijnen van Europa waar de ondergrondse galerijen nog toegankelijk zijn voor de bezoekers.
• Houders van de FSI pas en leden van de doelgroep van de Stichting FSI ontvangen 40% korting op de reguliere toegangsprijs.

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u hier aan op onze nieuwsbrief