Keith Haring

Keith Haring

Grace House Mural – Schunck Heerlen
Nog te zien t/m 25 september 2022

SCHUNCK presenteert met trots de tentoonstelling Keith Haring: Grace House Mural, waarin de focus ligt op het vroege werk van Keith Haring uit de periode 1980-1984, en het spontane en performatieve karakter van Harings oeuvre.

De tentoonstelling laat zien dat er méér is dan Harings bekende kleurrijke werk. Centraal staat de dertiendelige muurschildering – te zien in de originele betonnen stukken muur – afkomstig uit Grace House, New York. Met daarbij onder andere zijn krijttekeningen in de metro en tekeningen voor de dansvoorstelling Epochal Songs (1982). De werken worden aangevuld met foto’s van de conceptuele fotograaf Tseng Kwong Chi.

De dertien wandstukken van de muurschildering Grace House Mural zijn nooit eerder in Europa getoond. De originele betonnen stukken muur zijn nu bij SCHUNCK te zien. Haring maakte deze mural – verdeeld over drie verdiepingen – in 1983/84 in een New Yorks katholiek jeugdcentrum.

Gratis tickets! Op = Op
Kortingscode FSI2022KEITH

  • Klik op onderstaande link ‘tickets’
  • U komt op de bestelpagina van SCHUNCK
  • Boven aan de pagina, aan rechterzijde staat % Kortingscode? Hier klikt u op en dan verschijnt een veld waarin u de kortingscode kunt invullen.

Tickets

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u hier aan op onze nieuwsbrief