Lentekriebels 2022

Lentekriebels! Het voorjaarsconcert van de Stichting FSI
Rendez-Vous
Woensdag 15 juni – 19.30 uur – PLT Heerlen

Dit is een besloten voorstelling en uitsluitend gratis toegankelijk voor de gehele doelgroep van de Stichting FSI (max. 2 tickets).

Idee: Frank Steijns
Presentatie: Henk Hover

Het thema van deze voorstelling is Rendez-Vous. Een rendez-vous is een afspraakje voor een ongedwongen romantische avond. Letterlijk vertaald uit het Frans betekent het ‘samenkomen’ of ‘weerzien’. Heel toepasselijk na een Coronaperiode van twee jaar.

In deze tweeluik gaat u jonge Limburgse talenten ontmoeten… en tevens muzikanten die hun sporen al dubbel en dwars hebben verdiend. Een rendez-vous met u, als publiek maar ook met elkaar.

L1-presentator Henk Hover (en vader van Floor) verzorgt de presentatie.

Na de pauze gaat het doek op en is het podium aan het wel bekende Maastrichts Salon Orkest.

André Rieu blies onlangs het Maastrichts Salon Orkest nieuw leven in met vijf muzikanten uit zijn Johann Strauss Orkest. Zij spelen voor u, van de originele bladmuziek, alle hits van toen.

De Limburgse Talenten:

Damiën van Elburg
Dwayne Horbag
Emma Kok
Enzo Kok
Floor Hover
Nienke Nasserian
Stan Smeets

Limburgs Jeugd Symfonie Orkest o.l.v. Samuel Agustin Aguirre.
Lars Ickenroth ondersteunt hierbij met ‘live graffiti’.

Maastrichts Salon Orkest

Van deze voorstelling worden opnames gemaakt voor een toekomstige uitzending op L1

Tickets zijn vanaf dit moment verkrijgbaar via onderstaande link! U mag uiteraard ook telefonisch uw kaarten bestellen via 045 – 571 66 07.

Openingstijden Kassa & Informatie: maandag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 14.00 uur.

Parkeren: U kunt uw voertuig parkeren bij DSM Kantoor Heerlen

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld u hier aan op onze nieuwsbrief